headerphoto


Bine ati venit pe site-ul nostru!

Camping LAC Murighiol este situat in Murighiol, o localitate aflata la 36 de kilometri de Tulcea, pe malul drept al bratului Sf.Gheorghe. Satul este o destinatie ce figureaza de zeci de ani in majoritatea celor mai cunoscute ghiduri turistice fiind considerat principala poarta de intrare in Delta Dunarii.

Amatorilor de inedit, pasionatilor de natura salbatica, de traditie le oferim sansa de a trai cu adevarat lucruri despre care doar au auzit sau citit. Prin excursiile pe care le organizam reusim sa raspundem atat specialistilor (ornitologi, biologi, fotografi, pescari, etc.) cat si turistilor obisnuiti.

Experienta in domeniu ne-a ajutat la alcatuirea unor trasee adecvate care sunt realizate in functie de optiunea vizitatorului.

Spatiu nostru de campare va scuteste de stresul cautarilor fiind usor de identificat datorita pozitionarii la doar 300 de metri de intrarea in localitate cu acces direct la ruta principala. Odata intrati in camping veti regasi atmosfera de acasa - liniste, confort, siguranta cat si posibilitatea de a savura mancaruri traditionale din peste. De asemenea oaspetii au posibilitatea de a obtine informatii din diverse domenii conversand cu gazdele in limbile: engleza, franceza, italiana.

Murighiolul nu inseamna doar peisaj deltaic ci si confluenta de traditii (romaneasca, ucraineana, turco-tatara), istorie (situl arheologic Halmyris).

Cuvintele nu reusesc intotdeauna sa dezvaluie realitatea acesta care are o parte inexprimabila de aceea noi va asteptam sa o descoperiti.Octavian si Lili Glodian
eXTReMe Tracker